Hallo! Mijn naam is Rein van Harn, en dit is mijn portfolio website.

Zoals je ziet, hou ik erg veel van pixel art! maar niet alles hoeft op deze manier. ik ben verder ook goed in het maken van meer simpel maar sterke designs

Verder ben ik over het algemeen goed in leren, minder dan een maand voordat ik deze site gemaakt hat had ik geen evraring met CSS, HTML en Javascript.

een punt waar ik minder sterk in ben is het verdelen van tijd over verschillende elementen. Kortom omdat ik overal erg veel moeite in steek duurt het vaak ook wat langer dan de bedoeling is.

Mijn favoriete deel van het maken van websites, is het fixen van een probleem waar ik al de hele tijd tegen aan liep. en natuurlijk hou ik van het maken van het design van websites, ik tekende all van alles en nogwat sins ik erg klijn was.

picture

Websites

Artwork and images

Music

WebGames

Een geƤnimeerde achtergrond als gezien in "Super Splatoon Maker." deze heeft ook parralax- scrolling in het spel, maar dat is hier niet zichtbaar.

Als een jongen rond 4 jaar oud, speelde ik heel erg vaak Lego Star Wars op de Xbox. nu heb ik recentelijk mijzelf na gemaakt alsof ik een character uit dat spel zou zijn.

Als ik mij verveel hou ik ervan om gewoon met potlood en papier te tekenen. Zo nu en dan bedenk ik een concept voor een videogame, En Dat heb ik hier getekend.

oh nee!

Portfolio browser